Vårt Företag

Creative Design AB är en pålitlig och professionell byggfirma som specialiserar sig på golvläggning, snickeri och möbeltillverkning. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat och skapa unika och funktionella utrymmen för våra kunder. Med vår skickliga personal och kreativa designlösningar kan du vara säker på att ditt projekt kommer att bli utfört med precision och noggrannhet. Lita på oss för alla dina byggbehov och låt oss förvandla dina idéer till verklighet.Firman ägs av Philip och Per med säte i Svedala. Vi utför jobb i Skåne men framförallt sydvästra Skåne. Vi är utbildade golväggare, snickare samt möbelsnickare. Med mångårig erfarenhet så kan vi ta oss an många olika typer av projekt. Kontakta oss idag för att veta mer!


Med vänliga hälsningar 

Creative Design AB
Hur vi arbetar

Gratis offert 

 Vi erbjuder gratis offert för att hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt. Dessutom kan du räkna med våra professionella tips och råd inför offertförslaget. Vi strävar alltid efter att ge dig en smidig och kvalitativ upplevelse. Kontakta oss idag för att komma igång!

Under projektet

Vi är noggranna och ser till att hålla det rent och snyggt. Vi är alltid transparenta gentemot våra kunder och tar alltid kontakt med dem angående eventuella extraarbeten innan vi genomför något. På så sätt kan vi också erbjuda kostnadsförslag på eventuella tilläggsarbeten.

Designförslag Före Byggstart

Oavsett om du behöver hjälp med att skapa en individuell och unik design för ditt projekt eller om du behöver råd och tips inför byggstart, kan vårt erfarna team hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och kreativa lösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Slutbesiktning

Vi på Creative Design AB är en pålitlig byggfirma som erbjuder ett brett utbud av kvalitetstjänster. Vi är specialiserade på att skapa unika och innovativa lösningar för dina byggbehov. Vi slutbesiktar alltid alla våra projekt så att du som kund kan känna dig trygg och nöjd. Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Från idé till skapande.

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

unsplash